Unieke kwaliteit

op maat

Hoogwaardige en unieke werkkleding naar uw wensen

Over

Leegh

water

Leeghwater is een authentiek familiebedrijf dat sinds 1930 vanuit een rijke historie en jarenlange expertise kwalitatief hoogwaardige wollen werkkleding produceert die uniek is vanwege de lange levensduur en het hoge draagcomfort.

Lees meer
Extra rug- of mouwlengte
Maatwerk

Extra rug- of mouwlengte

De gemiddelde Nederlander bestaat niet qua postuur. Bij Leeghwater Knitwear is het geen probleem om afwijkende maten (mee) te produceren bij een order. Wilt u een trui met een langere rug of met extra mouwlengte? Geen probleem! Maar ook een getailleerde pasvorm is mogelijk. Wij denken graag met u mee. Een aantal van onze standaardartikelen houden wij tevens op voorraad met extra mouwlengte. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Een eigen huisstijl
Maatwerk

Een eigen huisstijl

U wilt bedrijfskleding die aansluit bij uw huisstijl. Onze garens kunnen we in veel verschillende kleuren en kleurcombinaties laten produceren. Heeft u daarnaast nog aanvullende wensen? Zoals een rits plaatsen in een artikel of een (extra) borstzak of badgeholder? We denken graag met u mee op zoek naar de juiste uitstraling. Bestel uw eigen unieke ontwerp vanaf 100 stuks en met een levertijd van 4 tot 6 weken.
Uw logo
Maatwerk

Uw logo

Voor een mooi resultaat dat ook nog eens lang mee gaat, kunnen wij uw logo laten inbreien of borduren op vrijwel elke gewenste positie.
Andere garens of materialen
Maatwerk

Andere garens of materialen

Onze standaardartikelen zijn vrijwel allemaal geproduceerd met onze garens van hoge kwaliteit die voor minstens 50% uit wol bestaan. Maar ook wanneer u een andere materiaalsamenstelling wenst, zijn er veel mogelijkheden waarin we mee kunnen denken. Wilt u een artikel dat voornamelijk bestaat uit bijvoorbeeld acryl of katoen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Word verkooppartner

Leeghwater heeft een breed assortiment met o.a. commandotruien, schipperstruien, pullovers en vesten, maar ook verschillende accessoires. We breiden onze kledinglijn regelmatig uit met nieuwe artikelen en materialen en denken graag mee als uw klanten specifieke wensen hebben.

Optioneel
Max. 500 tekens

bekijk
onze
Producten

Lees meer →

“Met Leeghwater werken wij al jarenlang erg prettig samen. Ze hebben enorm veel vakkennis en denken mee in mogelijkheden. We zien veel klanten die terugkomen voor een nieuwe order van hun artikelen.”